Da li je glad za mršavljenje?

Post-to nije način da se gubitak težine, zaključili su stručnjaci. Takođe, ako se u toku posta ćete sigurno izgubiti nekoliko dodatnih kilograma, nakon čega će imati priliku da na tako značajan uticaj io-io, da brzo vraća sa osvetom. Pristalice ne jedu tvrde suprotno. Zapravo kako? Koliko možete da izgubite težinu za vreme posta? Kao što je to zauvek? Gladovanje je odličan način za brzo mršavljenje – da li ste pročitali na forumu, a ja se pitam, ako se ne koristi? Pregledate! Međutim, on je približal, da u roku od 10 dana posta može da izgubi do 8 kg, međutim, do 2 kg čiste mišićne mase.

Ne hrana za mršavljenje je neopravdan

Ne hrana za mršavljenje je neopravdan

Glad nieracjonalną, kao i nezdrav način da pada težine. Koristeći brze, možete izgubiti ne samo masti, ali i mišićnu masu. Zahvaljujući tome, kao i metabolizam obaveštenje da u celini dovodi do izuzetno divan efekat jo-jo. Glad za mršavljenje-to je opasno. Glad može da izazove masnog pogoršanja stanja jetre, kao i эlektrolitnh prekršaja (u krvi se smanjuje nivo natrijuma, kalijuma i magnezijuma) – zbog toga može da se postigne zasłabnięć, kao i poremećaji srčanog ritma. Akumulacija u telu mnogo veze je rezultat loše ishrane i kvalitet proizvoda nepotpunog sagorevanja masti. Odgovarajuće kiseline daju znake pijanstva, a takođe mogu izazvati poremećaje u radu gotovo svih unutrašnjih organa.

Pored toga, on je došao sa neprijatan miris iz usta (aceton). Ne jedite nedelje za zdrave ljude, nije potrebna u istraživanju sa lekarom, međutim, očigledno, zahteva od oslobodi život. On neće držati ga dok je na odmoru. Da Li nisu jeli nedelje zahteva obuku? Tačno kako ćete se osećati u vreme posta u nedelji? Glad za nedelju dana, čisti telo, ali ne zahteva posebnu obuku. Par dana da se odrekne mesa, mlečnih proizvoda, kao i poslastice. Pored toga, redovno post zahteva da uoči jede samo voće i povrće, takođe može da se konzumira alkohol sok ponovo isceđen, a takođe, nije izgrađena od kartona.

Jedan dan ne jedi

To nije koncept za mršavljenje, ali i odličan način da se eliminiše osećaj debljine nakon perekorma. Hvala joj, bar malo, da očisti organizam od toksina i da obezbedi malo odlaganje sistema. Samo kao što bi trebalo da provedu dan posta? Odnodnevnoe gladovanje ne će vam doneti izgubiti kilograma. Trajanje smene, koji utiče na efikasnost tretmana. Dijeta posle nedelju dana štrajka apetit mora trajati onoliko koliko je trajala samom postu, odnosno sedam dana. Njen cilj je-pored sagorevanje masti, ali samo u delikatnoj čišćenje organizma od toksičnih materija. Dan posta stalno koristi, na primer, francuski, koji, međutim, sada, poštovati neka pravila. Šta? Odnodnevnoe posta: 4 preporuke:

  1. U dan posta treba konzumirati najmanje 2,5-3 litra vode negazirovannoй
  2. Ne pijte sok – oni sadrže oko 10% ugljenih hidrata, koji će se razviti pitanja za vas, da se postigne željeni efekat
  3. Save – francuzi u dan ne postoji laž, ne morate, ali da se izbegne mnoge inicijative, izbegavajte trčanje oko zajednicu ili obuku u fitnes klubu
  4. Ne gubite u dan ne jedite više, nego kada je na svakih dve nedelje, ne głoduj i tokom menstruacije, kada se osećate slabost, kao i tokom prolećnog solsticija.

Efekti posta

Efekti posta

Pražnjenja dan, naravno, naravno da ću se uzdržati, ali vi ste definitivno će takođe da smanji težinu, jasno dodatno odličan telo. Međutim, ima svoje prednosti. Što je najvažnije, to je neki predah, da digestivnog trakta i omogućava mu da se opusti i da bude uredan. Naravno, na kraju krajeva, u jednom danu želje štrajk, zbog toga što je u svoje vreme konzumiraju alkohol mnogo negazirovanno vode, vi ćete se osećati lakše i zdravije. Ne jedu za nedelju dana: tačno kako se zaista osećate? Poremećaji koji se pojavljuju tokom nedelje posta, u vezi sa prečišćavanje organizma. 1-3 dan – vreme, kada osetite glad, jer on smanjuje krvni pritisak, tako da možete biti vrtoglavica, 4-6 dan – gladi ne smeta mi, ali to nije zaista osećam u redu – to je vreme, kada je tamo solidnu.

Zakislenie tela sa kvarom elemenata masti, a takođe imate bol u glavi i mišićne mase, mučnina, slabost. Strašno disanje, kao i smrdljiv znoj bane ovom trenutku. Će Vam pomoći hodanje, redovni klistir i stalno kupanje izdrži postupak čišćenja. Napomena: gladovanje na 7 dana može da izazove nelagodnost u jetri, koji mina sa velikom brzinom kroz čišćenje organizma, nesumnjivo će pomoći da se topli oblog – toplu flašu sa vodom ili gumene ploče. Gladovanje nedelje, iz dana u dan, prvi dan počinjemo sa čašom vode sa kašičicom soli glauberskiej, sa drugog dana posta, na dan nakon buđenja da uradite klistir sa 1,5 l vode, udoban pokušajte da izbegnete prekomerne fizičke aktivnosti, više se opustite, prilikom udaljavanja od neuhranjenosti potrebnu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *